Champagneman


Onze Champagne heren/meisjes voorzien uw gasten van een goed glas champagne. Wij lopen rond in prachtige pakken en schenken de glazen vanuit een speciaal ontworpen Champagnepak. Op deze manier bent u verzekerd van een goed glas bubbels en een prachtige presentatie.
Zij dragen de Champagne en de glazen met zich mee in een mooie lederen belt en zorgen ervoor dat het glas steeds weer met een schitterende lach en Champagne wordt gevuld.

Onze Champagnemeisjes/heren presenteren 150 tot 300 glazen per uur. 

Wij doen er alles aan om uw gasten een onvergetelijke indruk mee te geven.

Bestellen of liever eerst een offerte neem contact op via de e-mail

Of bel met Niels  0657831771

Champagneboom

De sierlijke takken van de Champagneboom heten uw gasten van harte welkom met een flute sprankelijke Champagne! 
Een elegante boom van werkelijk hout pronkt bij de entree van uw evenement of bijeenkomst. De Champagneman reikt aan uw gasten een delicaat glas bubbels uit, waarbij zij de Champagne bijschenkt vanuit een trendy belt. Uiteraard ook te presenteren met een mooie Cava of een Prosecco, een Monte Scroppino of een geselecteerde cocktail. 

Voor een extra touch kunt u er aan denken om de flute te voorzien van vers fruit zoals framboos of aardbei of een orchidee op het glas. Wat te denken van een Champagnemeisje-met-een-twist die klaarstaat met een stijlvol plateau met diverse Champagne-smaaksensaties: diverse likeuren, vers fruit, eetbare bloemblaadjes...."Hoe drinkt u uw Champagne graag?"